Zaregistrujte se a získejte ihned slevu 25 % na všechny produkty Klas. ZÍSKAT SLEVU 25 % >>

DÁREK

Ke každé objednávce nad 1.000,- Kč / 40,- EUR obdržíte ZDARMA:

Produkt KLAS (dle našeho výběru) = PŘEKVAPENÍ.

 

AKCE 1+1 ZDARMA

 

ALFALFA Klas 1000 mg / 90 tablet

ALFALFA – Tolice setá /Vojtěška/ je přirozený zdroj vitamínů a minerálních látek. Podporuje vstřebávání a využití cukrů, bílkovin, vápníku, železa a jiných stopových prvků. Zklidňuje a podporuje zdravé činnosti zažívacího traktu. Obsahuje vitaminy A, D, E, K, vitamin B6 a řadu minerálů.

 

MAITAKE Klas / 90 kapslí

Maitake – Trsnatec lupenitý (lat. Grifola frondosa) pochází z Japonska a její doslovný překlad je tančící houba. Je významná především svým obsahem polysacharidů a proteoglykanů. Tato houba je vysoce ceněna v Tradiční čínské medicíně.

MAITAKE Klas obsahuje 30% polysacharidů, což zajišťuje ideální účinnost produktu. To vše ve vysokém množství 500 mg v jedné kapsli (používáme rostlinné kapsle – vhodné pro vegetariány a vegany).

 

 

SELEN Plus / 100 tablet

SELEN patří mezi minerály, které se v potravinách vyskytují velmi vzácně, přesto jsou jejich účinky pro člověka zásadní. Tento silný antioxidant chrání lidský organismus před nebezpečnými volnými radikály. Na nedostatek selenu, nás nejčastěji upozorní únava, svalová slabost a podrážděnost. Selen KLAS je navíc obohacen o vitamín C a E, jelikož dohromady účinkují lépe.

  • Přispívá k normální spermatogenezi
  • Přispívá k udržení normálního stavu vlasů a nehtů
  • Přispívá k normální funkci imunitního systému
  • Přispívá k normální činnosti štítné žlázy
  • Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem

 

Pokud si objednáte libovolné množství těchto výrobků, tak stejný počet dostanete ZDARMA.